Actueel

Fructaanindex
Fructaanindex - Actuele fructaangehalte van gras › Actueel › Fructaanindex
Fructaan is een stof die hoefbevangenheid kan veroorzaken. Fructaan wordt door gras geproduceerd, en wel in een mate die afhankelijk is van de weersomstandigheden. De fructaan-index wordt samengesteld aan de hand van de actuele weersinformatie. Hierdoor is gemakkelijk te zien of er een risico op een hoog fructaangehalte bestaat, waardoor je het graastijdstip en de duur van het grazen kan aanpassen.
Frans Veldman
Cursusagenda
Cursusagenda - Schrijf hier in voor een cursus › Actueel › Cursusagenda
Alle cursussen Natuurlijk Bekappen overzichtelijk op een rij, met het actuele aantal cursusplaatsen dat nog beschikbaar is.
Lijst Natuurlijk Bekappers
Lijst Natuurlijk Bekappers - Vind een natuurlijk bekapper in je omgeving › Actueel › Lijst Natuurlijk Bekappers
Een lijst Natuurlijk Bekappers in de omgeving van Nederland en Belgie.
Lijst Paardentandartsen
Lijst Paardentandartsen - Vind een paardentandarts in je omgeving › Actueel › Lijst Paardentandartsen
Centrale lijst voor Paardentandartsen Let op: deze lijst is GEEN kwaliteitskeurmerk voor 'n bepaalde dierenarts/gebitsverzorger/ paardentandarts en/of reclame! Deze alfabetische lijst is aangemaakt puur omdat het gemakkelijk kan zijn als je iemand zoekt.... en uitsluitend d.m.v. persoonlijke ervaringen van onze leden!
Multimedia Pakket Natuurlijk Bekappen
Multimedia Pakket Natuurlijk Bekappen - Het meest uitgebreide naslagwerk over natuurlijk bekappen › Actueel › Multimedia Pakket Natuurlijk Bekappen
Het multimedia-pakket "Natuurlijk Bekappen" behandelt het Natuurlijk bekappen in de breedste zin en is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar manieren om de hoeven van het paard of pony zo gezond mogelijk te krijgen en te houden. Dit pakket bestaat uit twee boeken, een DVD, een handzaam zakboekje, en een kortingsbon voor de cursus "Natuurlijk Bekappen".
Goed voor elkaar
Goed voor elkaar - Bekapvrienden, rijmaatjes, verzorgers › Actueel › Goed voor elkaar
Deze pagina is bedoeld om mensen aan elkaar te verbinden. Uitgangspunt moet altijd zijn dat je op een paardvriendelijke manier met paarden omgaat, in de lijn van deze website. Dus geen paarden op stal, solitair gehouden, onder dwang en met hoefijzers gereden maar met respect voor de natuurlijke behoeftes en logica van het paard. Of je nou graag wilt overleggen over of helpen met bekappen, rijmaatjes zoekt, je diensten als paardenverzorger aanbiedt of juist iemand zoekt om met de verzorging te helpen, hier vind je gelijkgezinde mensen.
Ondersteuning pakket Natuurlijk Bekappen - Vragen en opmerkingen › Actueel › Ondersteuning pakket Natuurlijk Bekappen
contact