Goed voor elkaar Bekapvrienden, rijmaatjes, verzorgers

Deze pagina is bedoeld om mensen aan elkaar te verbinden. Of je nou graag wilt helpen met bekappen, rijmaatjes zoekt, je diensten als paardenverzorger aanbiedt of juist iemand zoekt om met de verzorging te helpen, hier vind je gelijkgezinde mensen.

Bekapvrienden

Dit is een lijst met mensen die Natuurlijk Bekappen en het leuk vinden om anderen te helpen/met anderen te overleggen over het Natuurlijk Bekappen. Onder het motto van twee zien meer dan een en samen staan we sterker, proberen we mensen samen te brengen. Geen professionele bekapper dus, maar wel iemand die zich in het Natuurlijk Bekappen heeft verdiept. Let op: zijn er problemen met de hoeven, neem dan een professionele bekapper! De Bekapvrienden zijn nuttig voor vele aspecten maar niet geschikt indien er problemen zijn!

! Let op: Dit zijn mensen die zich in het Natuurlijk Bekappen hebben verdiept maar GEEN bekappers die noodzakelijkerwijs veel ervaring hebben!

Vind je het leuk om met anderen van gedachten te wisselen over het Natuurlijk Bekappen? Bekap je je eigen paarden en wil je meer hoeven leren kennen? Of wil je gewoon met gelijkgezinden over hoeven kletsen, elkaars argumenten horen? Meld je dan onderaan deze pagina aan. Iedereen die hier op staat, is in de ban van het bekappen op een natuurlijke wijze en vindt het leuk hoeven van andere paarden te bekappen of samen te overleggen. Gratis, in ruil voor ervaring en kennisuitwisseling.

Behalve op de kaart kun je Bekapvrienden ook vinden middels onderstaande alfabetische lijst.

Paardrijmaatjes

Wil je graag met anderen samen rijden, meld je dan aan als 'paardrijvriend'. Wie weet vind je iemand uit je buurt. Of misschien woon je zelf aan het strand en wil je ook eens in de bossen rijden, dan kan een paardrijvriend op afstand ook heel leuk zijn. Ook bedoeld voor mensen die meer dan 1 paard hebben en iemand zoeken om af en toe op het tweede paard mee te rijden. Aanmelden voor deze lijst kan onderaan deze pagina.

Behalve op de kaart kun je Paardrijmaatje ook vinden middels onderstaande alfabetische lijst met rijmaatjes.

Paardenverzorgers-aangeboden

Voor iedereen die zichzelf aanbiedt als verzorger voor paarden. Net als met de rijmaatjes en de bekapvrienden, staat ook hier weer het natuurlijk omgaan met paarden centraal, dus echt voor hen die een Paard Natuurlijke omgang met het paard hoog in het vaandel hebben staan. Aanmelden voor deze lijst kan onderaan deze pagina.

Behalve op de kaart kun je Paardenverzorgers-aangeboden ook vinden middels onderstaande alfabetische lijst.

Paardenverzorgers-gevraagd

Voor iedereen die iemand zoekt om te helpen met de verzorging. Bedoeld voor mensen die hun paarden niet op stal opsluiten, ook niet 'alleen maar' voor de nacht. Aanmelden voor deze lijst kan onderaan deze pagina.

Behalve op de kaart kun je Paardenverzorgers-aangeboden ook vinden middels onderstaande alfabetische lijst.

! Om te voorkomen dat automatische spam-bots met de e-mailadressen aan de haal gaan zijn de e-mailadressen alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd. Dat geldt ook voor de VCARD-gegevens.

Paardrijmaatjes

Hallo allemaal, ik heb 2 hannoveranen gekocht van 11 en 12, ze zijn op 5-6 jarige leeftijd ingereden, maar hebben de laatste jaren verder stilgestaan. Ik ben voorzichtig begonnen met rijden en dat gaat op zich heel goed. Ook heb ik een trainer gevonden die me bitloos,leert rijden. Is er iemand die mee wil doen, die ook graag wil leren rijden, op een ontspannen manier? Mijn doel is op dit moment puur recreatief. Misschien ooit langere buitenritten( endurance)
brugslootweg 7, 8477AB, oldeholtwolde, Nederland, ******@hotmail.nl, +31624732609

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Hoi! Ik ben Ditte! Er staan nog niet heel veel mensen bij ons op de pp en aangezien niet altijd iedereen kan, lijkt het mij wel leuk om wat vaker op pad te gaan. Uiteraard bitloos en ijzerloos!
Wij staan in Zaandam met een uurtje stappen vanaf t twiske!
Gelieve mijn telefoonnummer alleen gebruiken om te appen.
Leerbroekstraat 6, 1507 KW, Zaandam, Nederland, ******@hotmail.com, +31640452496

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ik rij altijd alleen in Berkel-Enschot, Udenhout en Oisterwijk dus zou het heel gezellig vinden als er soms iemand meegaat.
Bosscheweg 4a, 5056PP, Berkel-Enschot, Nederland, ******@onderwijsgroeptilburg.nl, +31650838719

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

Paardenverzorger-aangeboden

Mijn naam is Rachel, ik heb jarenlang verzorgpaarden gehad, maar sinds ik kinderen kreeg, ben ik een vakantie-ruiter geworden. Nu wil ik graag weer een band opbouwen met 1 speciaal paard. Ik heb me verdiept in NH, bitloos, leerprincipes/ clicker training en academische rijkunst en wil daar graag met een verzorgpaard verder in duiken en les nemen. Ik heb een rustige zit en hand, ben betrouwbaar en nauwgezet en het gaat me om meer dan rijden alleen. Ik kan ongeveer twee keer in de week naar je paard komen.
De Benneken, 10, 5283TL, Boxtel, Nederland, ******@hechteband.nl, +31634355660


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

Paardenverzorger-gevraagd

Valkenswaard.
Wij zoeken voor een onwijs lief trekpaard een vaste verzorger die van aanpakken weet.
Wie is Daan(tje):
Daan is een groot trekpaard van maar liefst 1000kilo. We zijn daarom op zoek naar iemand van 18 jaar en ouder, die weet wat hij/zij doet.
Daan is onwijs lief en zacht, maar ook erg groot en lomp. Ze zal echt weer goed opgepakt moeten worden vanaf begin af aan. Ze heeft een paar jaar nu niks meer hoeven doen, maar is wel ooit gereden geweest en deed dat goed.
Wie zoeken wij:
Een leuke, geze
Valkenswaard, Nederland, ******@hotmail.com,


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

Toevoegen

Om jezelf aan deze lijst toe te voegen moet je eerst inloggen.

contact