Marlies Sanders Zeeland - Nieuwdorp

! Op alle cursuslocaties van Paard Natuurlijk worden dezelfde cursussen gegeven. De opbouw en presentatie is overal gelijk. Er gelden dezelfde prijzen, je krijgt dezelfde cursusmaterialen, en de kwaliteit is eveneens uniform. Het enige wat verschilt is de geografische ligging en de mensen die de cursus leiden.

Klik hier voor de Algemene informatie cursus Natuurlijk Bekappen

Informatie over de locatie

image

De locatie Havenweg 54 Nieuwdorp (in Zeeland) is de Zuidwestelijke locatie van Paard Natuurlijk.

Faciliteiten

De cursus wordt gegeven in een klein boerderijtje voorzien van de nieuwste multimedia apparatuur.

Ligging

Nieuwdorp ligt in de Zak van Beveland , waar het prachtig vertoeven is, wil je langer in deze omgeving blijven dan zijn er vele mogelijkheden waar we graag mee helpen uitzoeken.

De cursusleider

Marlies en Ellis
Marlies en Ellis
©
Marlies

De cursus wordt gegeven door Marlies Sanders, je gastheer is Herman Hemelsoet. Marlies zit al haar hele leven in de paarden en heeft zelf een paardenpension gehad. Sinds 2009 is ze bij Paard Natuurlijk en sindsdien heeft ze alle kennis verzwolgen die er voor handen is over natuurlijk paardenhouden en gezonde hoeven. Marlies heeft jarenlange ervaring met natuurlijk bekappen en heeft vele paarden voorzien van mooi bekapte natuurlijke hoeven. Ook theoretisch heeft ze zich heel goed in de materie verdiept, vele boeken verzwolgen en cursussen gevolgd. Ze wil graag haar bekapklanten een inhoudelijk goede cursus kunnen aanbieden zodat iedereen de hoeven van zijn paard zelf kan bijhouden. Iedereen is welkom, bekapklant of niet! Heb je hulp nodig met de eerste bekappingen of wil je graag de hoeven laten controleren, dan komt Marlies graag bij je langs nadat je de cursus hebt gevolgd (en niet al te ver weg woont maar in dat geval kunnen we doorverwijzen naar een collega-bekapper!). Marlies doet verder al vele jaren met heel veel plezier het beheer van de PaardNatuurlijk facebookgroep, samen met Wil Freriks, Anne den Otter en Martina Morlock.

Wil je de cursus bij Marlies volgen en woon je niet in de buurt of vind je het gewoon leuk om er een weekendje weg van te maken? Neem dan contact op voor overnachtingstips! Nadat je aanmelding via onze site binnen is, krijg je een email met verdere informatie, waaronder de contactgegevens van Marlies.

Aanmelden

Via onze interactieve agenda kun je bekijken welke cursusdata en -locaties beschikbaar zijn en je online aanmelden.

Agenda

Algemene informatie cursus Natuurlijk Bekappen
contact