Jantine Leeflang Venhuizen (bij Enkhuizen)

! Op alle cursuslocaties van Paard Natuurlijk worden dezelfde cursussen gegeven. De opbouw en presentatie is overal gelijk. Er gelden dezelfde prijzen, je krijgt dezelfde cursusmaterialen, en de kwaliteit is eveneens uniform. Het enige wat verschilt is de geografische ligging en de mensen die de cursus leiden.
image

Klik hier voor de Algemene informatie cursus Natuurlijk Bekappen

Informatie over de locatie

Jantine en Rein geven zowel de basiscursus Natuurlijk Bekappen als de Praktijkdag vervolgcursus.

Hun eigen locatie en daarmee de locatie voor de basiscursus Natuurlijk Bekappen (M1&2) is op de Zuiderdijk 21 Venhuizen (vlakbij Enkhuizen) en is de Noordwestelijke locatie van Paard Natuurlijk.

Let op: de locatie voor de Praktijkdag vervolgcursus is op een andere locatie! Deze staat aangegeven in de agenda onder "Wie en Waar". Let goed op in welke plaats deze cursus wordt gegeven!

De cursusleiders

De cursus wordt gegeven door Jantine Leeflang en Rein Duijts. Jantine (1979) studeerde analytische chemie en is momenteel werkzaam als docent natuur- en scheikunde, ze zit sinds haar tiende in de paardenwereld. Jantine begon in 2004 met natuurlijk bekappen en heeft sindsdien vele paarden succesvol van hoefijzers gehaald en op net bekapte natuurlijke hoeven gezet en ze heeft door middel van het geven van deze cursus al vele paardeneigenaren geleerd hoe zij zelf de hoeven van hun paard bij kunnen houden. Ze is tevens freelance journalist geweest voor diverse paardenbladen. Rein is natuurkundig ingenieur en was docent wiskunde. Zijn paarden heeft hij al meer dan 30 jaar buiten gehuisvest zonder stal. Rein rijdt endurance sinds 1992 en heeft meer dan 3000 goedgekeurde kilometers op zijn naam staan.

Dit is de website van Jantine en Rein: Paardencentrum Arabesk

Faciliteiten

De basiscursus in Venhuizen wordt gegeven op een ruime boerderij, voorzien van moderne multimedia apparatuur.

Ligging

Jantine en Rein
Jantine en Rein

Venhuizen ligt in Noord-Holland, Vlakbij Enkhuizen. Venhuizen is zeer goed bereikbaar vanuit vele plaatsen uit het land (half uur vanaf Lelystad, drie kwartier vanaf Amsterdam, uur vanaf Zwolle, vijf kwartier vanaf Leeuwarden). Het is bovendien goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Wil je de cursus bij Rein en Jantine volgen en woon je niet in de buurt of vind je het gewoon leuk om er een weekendje weg van te maken? Dan is deze overnachtingsplek een goede optie: Restinn Hotel Huisje. Neem contact op met Jantine voor een speciale prijs voor jou als cursist.

Aanmelden

Via onze interactieve agenda kun je bekijken welke cursusdata en -locaties beschikbaar zijn en je online aanmelden.

Agenda

Algemene informatie cursus Natuurlijk Bekappen
contact