Inloggen

Frans en Ilona Drenthe, nabij Emmen

! Op alle cursuslocaties van Paard Natuurlijk worden dezelfde cursussen gegeven. De opbouw en presentatie is overal gelijk. Er gelden dezelfde prijzen, je krijgt dezelfde cursusmaterialen, en de kwaliteit is eveneens uniform. Het enige wat verschilt is de geografische ligging en de mensen die de cursus leiden.

Informatie over de cursuslocatie Odoornerveen

image

In Odoornerveen wordt voorlopig geen cursus gegeven, je kunt je dus beter aanmelden op 1 van de drie andere locaties

De locatie Odoornerveen is de thuislocatie van Paard Natuurlijk. Dit is de locatie die je op de foto's op de website ziet, dit is tevens de locatie waar het allemaal begonnen is.

Faciliteiten

Voor onze cursussen hebben wij de beschikking over een gezellig leslokaal, voorzien van moderne multimedia apparatuur.

Ligging

Odoornerveen ligt in Zuid-Oost Drenthe, nabij Emmen. De locatie ligt in een nagenoeg filevrij gebied dat gemakkelijk bereikbaar is via de snelweg A37.

Paard Natuurlijk
Borgerzijtak 13
7874TB Odoornerveen

De omgeving is prima geschikt om er na de cursus nog wat langer te blijven: Het is een mooie bosrijke omgeving met vele wandel- en ruiterpaden, de beroemde dierentuin Noorder Dierenpark in Emmen ligt vlakbij, etc. Op verzoek kunnen we je verdere informatie en overnachtingsadressen toesturen.

De cursusleiders

De cursus wordt gegeven door Frans Veldman & Ilona Kooistra.
Dit zijn de mensen die als eerste begonnen zijn met het organiseren van cursussen Natuurlijk Bekappen in Nederland. Het zijn tevens auteurs van de website www.hoefnatuurlijk.nl en het bekende multimedia-pakket "Natuurlijk Bekappen".

Zoals ook op de website en DVD is te zien hebben ze met succes paarden van de ijzers afgehaald; paarden die ooit zo gevoelig liepen dat ze niet zonder ijzers konden lopen maar inmiddels probleemloos over grindpaden galoperen en lange afstanden over de verharde weg kunnen afleggen zonder dat de hoeven teveel afslijten.

Aanmelden

In Odoornerveen wordt voorlopig geen cursus gegeven, je kunt je dus beter aanmelden op 1 van de drie andere locaties

contact