InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
1009 berichten
Pagina 45½ van 68
Je leest nu alle berichten van "4bozzza"
Volg datum > Datum: dinsdag 2 december 2008, 10:102-12-08 10:10 Nr:150769
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:150748
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: getraumatiseerd paard wat echt niet hersteld kan worden wel of niet naar slacht Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005

>>>
>>> Toch is er wat veranderd, ik zie geen nieuwe lulkoek meer op
>>> het forum verschijnen. Kennelijk is er toch iets door het

>
> Alleen reageerd ze ook niet meer!
>
> groetjes Marina

ja, dat is wel weer spijtig.
Volg datum > Datum: donderdag 11 december 2008, 9:2311-12-08 09:23 Nr:151800
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:151790
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: getraumatiseerd paard wat echt niet hersteld kan worden wel of niet naar slacht Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
>> Van: truida
>> Datum: 11-12-2008 3:03:43
>> Aan: vincenzasammarco@hotmail.com

> Ik kan t niet alleen ,maar als er een dag komt dan>>>>>>>>
> de groeten
> en slaap vooral lekker in je rimboe
>

Dit vind ik dan ook weer geen geweldige toegevoegde waarde aan het hele verhaal geven. Komt op mij over als 'zie mij eens flink te keer gaan tegen haar'.
Volg datum > Datum: donderdag 11 december 2008, 20:3111-12-08 20:31 Nr:151882
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:151829
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: hoelang is er al ervaring met natuurlijk bekappen. Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
> Indien ik al mijn paarden dagelijks zou willen berijden (op de
> ondergrond waar ze 24-7 op leven) dan zou dat niet zonder
> beslag onder de voorhoeven kunnen.

Dan maar hopen voor je knollegies dat je dat niet wilt.
Volg datum > Datum: donderdag 18 december 2008, 19:5118-12-08 19:51 Nr:152449
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:152406
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: bloedtapperij Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
> kaasstremsel....ook zoiets smeerigs ben blij met vegetarische
> kaasboer hier!

De meeste kaasmakers gebruiken een stremsel dat gewonnen wordt uit de lebmaag van een geslacht kalf. Is dat smeriger dan kalfskoteletten? (oprechte interesse van een vega hoor)
Volg datum > Datum: donderdag 18 december 2008, 19:5418-12-08 19:54 Nr:152450
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:152411
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Gezocht met spoed een NB Flevoland Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
Patricia ter Haar schreef op donderdag 18 december 2008, 13:27:

> Ik ben echt met spoed op zoek naar een natuurlijk bekapper die
> mij kan helpen met een probleem.
>
> Mijn paard heeft een bokhoefje en daar gaat het toch niet zo
> goed mee dan ik dacht. Ik kan het zelf niet oplossen.
>
> Daarom ben ik op zoek naar een NB die bij mij wilt komen en
> graag zo snel mogelijk. Ik woon in Flevoland. Mijn andere
> kapper (natural balance) kan niet meer komen dan alleen weer in
> het nieuwe jaar en daar wil ik niet op wachten.
>
> Wie met kennis kan mij snel helpen.

Mike van Dijk
Plaats: Nunspeet
Telefoon : 0341260473 of 06 53670997
Emai: grupje@wanadoo.nl
Website: www.hoeftotaal.nl
Volg datum > Datum: vrijdag 19 december 2008, 16:3919-12-08 16:39 Nr:152551
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:152523
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: bloedtapperij Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
Frans Veldman schreef op vrijdag 19 december 2008, 11:45:

> stumperd schreef op vrijdag 19 december 2008, 11:31:
>
>> 4bozzza schreef op donderdag 18 december 2008, 19:51:

> Ik weet het, het is moeilijk om het 100% goed te doen... Elk
> mensenleven is nou eenmaal een aanslag op de ecologie. We zijn
> gewoon met tevelen...
>
ik geloof niet zo dat er sprake is van primaire en secundaire producten van bioindustrie. De hele reutemeteut wordt gefokt en geslacht om er van alles van te maken: vlees, leer, gelatine, stremsel, glansmiddel enz.
Die redenatie wordt ook vaak aangevoerd voor leer, als was dat een restproduct van de vleesindustrie.
100% goed doen is gewoon niet mogelijk. Even los van ruim 6 miljard definities van 'goed'.
Volg datum > Datum: vrijdag 19 december 2008, 21:4219-12-08 21:42 Nr:152574
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:152555
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: bloedtapperij Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
Frans Veldman schreef op vrijdag 19 december 2008, 17:07:

> 4bozzza schreef op vrijdag 19 december 2008, 16:39:
>
>> ik geloof niet zo dat er sprake is van primaire en secundaire
>> producten van bioindustrie. De hele reutemeteut wordt gefokt en
>> geslacht om er van alles van te maken: vlees, leer, gelatine,
>> stremsel, glansmiddel enz.
>
> Ik ook niet. Daarom ook mijn reactie op de stelling
> "vegetarische kaas is diervriendelijk". Zolang er melk voor
> nodig is ondersteunt het de bioindustrie en maakt het niet uit
> of het kalf voor het stremsel of voor de melk is gedood.

Sterker nog: geen enkel product van welk deel van een dier dan ook gemaakt is diervriendelijk. Hoe goed dat dier zijn leven ook was.

>> Die redenatie wordt ook vaak aangevoerd voor leer, als was dat
>> een restproduct van de vleesindustrie.
>
> De verkoop van leer levert een bijdrage aan de bioindustrie.
> Als het leer niet meer verkocht zou worden dan zou vlees veel
> duurder moeten worden. En dan zou er waarschijnlijk weer minder
> van worden geconsumeerd.

en andersom
Volg datum > Datum: dinsdag 23 december 2008, 15:5023-12-08 15:50 Nr:152971
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:138595
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: ezeltjes op corfu Structuur
Je leest nu alle berichten van "4bozzza"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
1009 berichten
Pagina 45½ van 68
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact