InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
119 berichten
Pagina 6½ van 8
Je leest nu alle berichten van "Tanja Fomenkova"
Volg datum > Datum: maandag 14 april 2008, 14:2714-4-08 14:27 Nr:122200
Volg auteur > Van: Tanja Fomenkova Opwaarderen Re:122198
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: tip om mok te behandelen; silicea Structuur
Tanja Fomenkova
Homepage
Frez-Doiceau
Belgi

Jarig op 4-12

119 berichten
sinds 21-5-2007
http://natuurlijkevoeding.yourbb.nl/viewforum.php?f=7&topicdays=0&start=30

forum over natuurlijke rauwe voeding voor honden, heel interessant en eigenlijk heel logisch. Hoofdgedachte is: brokken zitten vol met graanproducten, zout, kleurstoffen tec. terwijl honden heel ander voedsel nodig hebben. Door termisch verwerkt voedsel krijgen ze steeds vaker allegiƫn, maag- en darmklachten... Honden moeten vlees, botten, pezen, vuile pens, organen en dat soort dingen eten.
Volg datum > Datum: maandag 14 april 2008, 14:3314-4-08 14:33 Nr:122206
Volg auteur > Van: Tanja Fomenkova Opwaarderen Re:122200
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: tip om mok te behandelen; silicea Structuur
Tanja Fomenkova
Homepage
Frez-Doiceau
Belgi

Jarig op 4-12

119 berichten
sinds 21-5-2007
Maar ... de topic was begonnen met mok... Mijn paard heeft hardnekkige mok. De kloven zijn niet diep en niet nat maar ze zitten wel op alle vier benen en ook al vrij hoog (dus eigenlijk is dit rasp?). Ik ben een week of drie geleden begonnen met propoliszalf en tinktuur. Ik heb wel het idee dat de zalf helpt maar aleen plaatselijk. De kloven genezen op de plek waar ik goed heb gesmeerd maar verplaatsen zich naar andere delen.
Nu heb ik gisteren ook de kruiden van Huppa besteld, ben benieuwd of dit helpt.
Je leest nu alle berichten van "Tanja Fomenkova"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
119 berichten
Pagina 6½ van 8
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact