InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
Onderwerp starten19232 onderwerpen
275989 berichten
Pagina 2403½ van 18400
Je leest nu op chronologische volgorde
Volg datum > Datum: woensdag 26 oktober 2005, 16:2826-10-05 16:28 Nr:36045
Volg auteur > Van: Frans Veldman Opwaarderen Re:36022
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Jakobskruiskruid Structuur

Frans Veldman
Homepage
Drenthe
Nederland

Jarig op 22-10

5060 berichten
sinds 1-1-2003
Collane schreef op woensdag 26 oktober 2005, 9:52:

> Wat Esther probeert te zeggen, is dat de informatie op
> kruiskruid.nl niet klopt!
>

> gaat op wetenschappelijke onderzoeken en dat alles altijd
> dubbelblind gecheckt moet worden, zelf zo de bronnen moet
> kunnen overleggen.
> Nou dus niet! En dat valt me smerig tegen!

Mag het misschien ietsje minder? Komt het niet bij je op dat iemand gewoon eens twee weken het druk kan hebben, en even geen tijd kan hebben om dit soort dingen af te werken? Dat als iemand niet eens zijn eigen forum leest (dit lees ik omdat iemand me daarover benaderde) het misschien betekent dat iemand gewoon even geen tijd heeft om zich met de website te bemoeien?

Wat je vraag verder betreft, bedenk wel even dat wij de eersten waren die in Nederland met informatie over kruiskruid kwamen, en dat de betreffende pagina vrij oud is. Sinds het verschijnen van deze pagina (bijna drie jaar geleden) en de daaropvolgende interesse voor het JKK is er veel meer informatie vrijgekomen.
Toen wij de pagina schreven hebben wij ons gebaseerd op toenmalige bronnen, meer was er niet. Na o.a. door verschillende mensen gewaarschuwd te zijn dat JKK giftig is bij huidcontact hebben we op de pagina de waarschuwing toegevoegd dat JKK giftig KAN zijn bij huidcontact (voor zover ik weet staat er nergens dat dit onomstotelijk bewezen is. Volgens mij was jij één van die personen die met de "informatie" kwam dat JKK giftig is bij huidcontact).

Fijn dat er inmiddels onderzoeken naar boven zijn gekomen waarbij meer duidelijkheid is ontstaan over dit onderwerp. Wat MIJ echter smerig tegenvalt is dat wij nu een sneer krijgen, omdat wij destijds de aandacht voor JKK hebben aangewakkerd. Waar was JIJ toen? Waarom heb je NU pas een site over JKK gemaakt? Makkelijk praten om anderen het pionierswerk te laten verrichten, en als er dan (mede daardoor) meer en meer info over het JKK komt een nieuwe site te fabrieken met de nieuwere informatie, en dan de pioniers te beschuldigen van onzorgvuldigheid. Pffft.

Hadden we moeten wachten met onze info over JKK, tot we exact wisten hoeveel paarden er in Engeland door JKK waren omgekomen?

Wat krijgen we straks, als natuurlijk bekappen gemeengoed is geworden, ook een sneer omdat er misschien nieuw onderzoek is gekomen waaruit blijkt dat in onze eerste opzet enkele foutjes zaten?

Kinderachtig en flauw, en met weinig respect voor mensen die misschien wat anders aan hun hoofd hebben en geen tijd hebben om a la minuut de website aan te passen.

Frans
Je leest nu op chronologische volgorde
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
Onderwerp starten19232 onderwerpen
275989 berichten
Pagina 2403½ van 18400
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact