InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
298 berichten
Pagina 4½ van 20
Je leest nu onderwerp "Atkins dieet / Low Carb recepten en tips"
Volg datum > Datum: maandag 15 februari 2010, 15:4415-2-10 15:44 Nr:192338
Volg auteur > Van: Anja Seijn Opwaarderen Re:192308
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Atkins dieet / Low Carb recepten en tips Structuur

Anja Seijn
Nederland


3222 berichten
sinds 4-8-2008
Martina schreef op maandag 15 februari 2010, 12:42:

> Ehm, op mijn verpakking van de slagroom staat toch echt 3ml kh per
> 100ml... Stop het vooral in de koffie of snoep er tussendoor van. Nu heb
> ik verder het voordeel dat ik oorspronkelijk ooit in zuid Duitsland
> geboren ben... Daar is het normaal geen suiker in je slagroom te stoppen.
> Gelukkig is dat iets waar ik in NL nooit aan gewend geraakt ben. Suiker in
> slagroom; gatverdamme :-)

Hè hè eindelijk iets waar ik over mee kan kletsen .... ja, Deutsche Slagsahne!! Ik vind suiker door de geklopte room ook niet weg te krijgen. Dan die spuitflessen .... gadverdamme =-)
Ongezoete slagroom, niet te stijf geklopt, met echte onvervalste chocoladetaart ... gemaakt van bijna zwarte pure chocolade .... jaaaaaa, het liefst nog warm en een beetje klef .... maak me gek ... met héél veel slagroom! Of Apfelstrudel ... zo uit de oven en dan hup dikke berg slagroom erop! Maak me gek, gooi je haar los! Maarre ... niet echt een recept waar jullie op zitten te wachten hé?
Ik vind roomboter ook zo heerlijk, kan daar gerust een stukje van afsnijden en zo eten. Ik ben gek op vet, $1 Ik vind dat een eerlijk stuk vlees ook in de roomboter gebakken dient te worden. Los van de chocolade en de apfelstrudel, ik vind die Dr. Frank wel een toffe peer! Alles wat nu blijkt gezond te zijn, vind ik lekker ... jammie :-D
Ik maak ook wel eens hangop ... volle yoghurt in een theedoek laten uitlekken ... ook zo lekker met vers fruit! Is dat een beetje verantwoord?
Volg datum > Datum: maandag 15 februari 2010, 16:2415-2-10 16:24 Nr:192349
Volg auteur > Van: Els Kleverlaan Opwaarderen Re:192328
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Atkins dieet / Low Carb recepten en tips Structuur

Els Kleverlaan
Heerhugowaard
Nederland

Jarig op 23-2

2224 berichten
sinds 17-10-2005
> Peter Donck schreef op maandag 15 februari 2010, 14:25:
>
>> Els Kleverlaan schreef op maandag 15 februari 2010, 12:22:
>>
>>> Het is soms lastig om rauwe noten te vinden, ik haal ze bij de
>>> halal-slager,
>>
>> nog zo eentje, de halalslager
>> dankzij de islam wordt slachten weer een feest
>> van onverdoofd bloedfonteinen

Tja, het is maar hoe je het ziet. Ik vind zo´n lopende slachtlijn met allemaal levende kippen aan hun pootjes opgehangen, die dan een schokje moeten krijgen, maar wat soms niet helemaal goed gaat en die dan gekopt worden, óók geen leuk gezicht!

Er werd mij geadviseerd meer schapenvlees te eten. Bij de gewone slager en in de supermarkt is dat maar zeer beperkt te krijgen en wat je dan koopt is nou niet echt van een kwaliteit...
Bij de halal-slager kan je nog zien waar het deel wat je koopt aan het schaap heeft gezeten. Zullen velen misschien niet prettig vinden, maar een lekker stuk lamsnek smaakt gewoon veel beter dan zo´n droge lamsbout.

De opa van John was slager. Dat ging toen nog op het pleintje achter de slagerij. Die man kon beter met een mes overweg dan, toen het verplicht werd, met een schietmasker.

Bovendien vind ik een groot voordeel van schapenvlees, dat die dieren over het algemeen lekker buiten hebben gelopen en niet als een koe, varken of geit altijd in een stal hebben gestaan.
En zo heeft alles zijn voors en tegens...

Els.
Volg datum > Datum: maandag 15 februari 2010, 16:3415-2-10 16:34 Nr:192350
Volg auteur > Van: Janine van Eijk Opwaarderen Re:192349
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Atkins dieet / Low Carb recepten en tips Structuur
Janine van Eijk
Nederland


20 berichten
sinds 27-7-2005

Hoi hoi,

Ik heb misschien nog een tip voor jullie.
Op de site van www.valtaf.nl staat een eet dagboek
http://valtaf.nl/index.php?pxd=.g&pxc=213140¤t=food¤t=foodtable

Hier staan heel veel produkten in die zijn uitgesplitst in onderdelen, zoals koolhydraten, vet enz.
Zodat je kunt zien waaruit elk produkt bestaat.

Ik denk alleen dat je wel een (gratis) account moet maken.

Ik kan dat niet uit testen omdat ik een account heb en dus overal in kan.
Het is echt een aanrader als je op je voeding let.
Helaas ervarings deskundige.......... ik ben inmiddels heeeeel veel kilo's kwijt
Je leest nu onderwerp "Atkins dieet / Low Carb recepten en tips"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
298 berichten
Pagina 4½ van 20
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact