InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
1009 berichten
Pagina 17½ van 68
Je leest nu alle berichten van "4bozzza"
Volg datum > Datum: vrijdag 7 september 2007, 14:407-9-07 14:40 Nr:95454
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:95451
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Vereniging Natuurlijk Paardenhouden Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
Michiel schreef op vrijdag 7 september 2007, 14:09:

> Frans Veldman schreef op donderdag 6 september 2007, 13:23:
>
>> Huertecilla schreef op donderdag 6 september 2007, 11:27:

> wel veilig kan
> doordat je vanzelf meer gaat opletten, naast je paard.
>
> Groetjes, Michiel

Soms kun je opletten wat je wilt en gebeurt er een ongeluk.
Ik brak mijn voet onder een Belgenhoef en raakte hem door complicaties bijna kwijt.
Volg datum > Datum: zaterdag 8 september 2007, 12:118-9-07 12:11 Nr:95542
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:95533
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: welke hoefdokter dan? Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
Michiel schreef op zaterdag 8 september 2007, 10:52:

> Nils Vellinga schreef op vrijdag 7 september 2007, 23:48:
>
>> Geen idee. IK heb het nog niet mee gemaak.

> vinden
> natuurlijk.
>
> Groetjes, Michiel

Altijd welkom. Neem maar contact op.
Volg datum > Datum: dinsdag 11 september 2007, 22:0711-9-07 22:07 Nr:95917
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:95911
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Mini-cursus: Hoe word ik een NH-goeroe Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
en deze niet te vergeten:

Verwarm de oven voor op 50 graden C.
Doe de krenten/rozijnen in een bakje met lauw/warm water.
Roer de bloem, gist, suiker en kaneel door elkaar in een kom.
Maak in het midden van de kom een holletje.
Strooi langs de rand het zout.
Doe de melk en de olijfolie in het holletje.
Roer tot het te droog wordt.
Voeg met kleine beetjes het water toe tot het een plakkerig deeg wordt.
Voeg de krenten/rozijnen toe.
Doe het geheel in een ingevette cakevorm.
Laat 60 minuten op 50 graden C. rijzen.
Bak daarna in 45 minuten op 200 graden C. af
Afgekoeld het lekkerste.

Dat is een krentenbrood.
Volg datum > Datum: dinsdag 11 september 2007, 22:4911-9-07 22:49 Nr:95923
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:95922
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Mini-cursus: Hoe word ik een NH-goeroe Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
Esther schreef op dinsdag 11 september 2007, 22:35:

> 4bozzza schreef op dinsdag 11 september 2007, 22:07:
>
>> en deze niet te vergeten:

>
> vergeet vooral niet om je handen onder de koude kraan te
> stoppen als je de vorm uit de oven hebt gehaald, of
> ovenhandschoenen aan te trekken.

ik draag preventief ovenhandschoenen 24/7
Ben geen bare-hander, helaas.
Volg datum > Datum: vrijdag 14 september 2007, 23:4014-9-07 23:40 Nr:96230
Volg auteur > Van: 4bozzza Opwaarderen Re:95542
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: welke hoefdokter dan? Structuur

4bozzza
Homepage
Le Quartier
Frankrijk


1009 berichten
sinds 2-8-2005
4bozzza schreef op zaterdag 8 september 2007, 12:11:

> Michiel schreef op zaterdag 8 september 2007, 10:52:
>
>> Nils Vellinga schreef op vrijdag 7 september 2007, 23:48:

>>
>> Groetjes, Michiel
>
> Altijd welkom. Neem maar contact op.

Het loopt niet bepaald storm ;-)
Je leest nu alle berichten van "4bozzza"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
1009 berichten
Pagina 17½ van 68
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact