InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
365 berichten
Pagina 3½ van 25
Je leest nu alle berichten van "Maru"
Volg datum > Datum: woensdag 26 januari 2011, 10:4526-1-11 10:45 Nr:223429
Volg auteur > Van: Maru Opwaarderen Re:223427
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Dilemma: magere pony Structuur
Maru
Limburg
België


365 berichten
sinds 26-10-2010
Merel Stoffers schreef op woensdag 26 januari 2011, 10:19:

> Maru schreef op woensdag 26 januari 2011, 8:57:
>
>> idd als je de website van Hartog bekijkt zeggen ze duidelijk dat de brok
>> geperst wordt zonder melasse. Dan zal het ook wel zo zijn zeker?
>
> Ik heb altijd gedacht dat melasse gebruikt wordt als 'lijm'.
> Hoe persen ze deze brokjes dan?
> Of is het een grasbrok die dan 'in elkaar wordt geduwd' en let ik gewoon
> niet op? :-M

Mss met superglue Grinn!
Ik zou het echt niet weten nee... Maar als je de brokjes ziet van Hartog, deze zijn (op foto dan hé) echt gladde "stopkes". Die van Marstall zijn "losser", die lijken idd gewoon 'in elkaar geduwd' :-P
Je leest nu alle berichten van "Maru"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
365 berichten
Pagina 3½ van 25
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact