Frans Veldman schreef op dinsdag 9 februari 2010, 15:03:
> eddy DRUPPEL schreef op dinsdag 9 februari 2010, 14:52:
>
>> Zelfs in marathons lopen de deelnemers slecht de eerste delen (tot 25KM )

> maar je hartslag heeft niets te maken met wat je aan het verbranden bent,
> een eenmaal in de vetverbranding blijf je in de vetverbranding, want daar
> kom je in terecht als de suikers op zijn, en zolang je geen nieuwe suikers
> eet zul je door moeten blijven gaan op je vet.
Frans je zit serieus verkeerd hoor !
> Eh, net andersom dus he? Eerst wordt de suiker opgemaakt, daarna de vetten.
Neen Frans . De vetten zorgen voor de langdurige verbranding en de suikers (je hebt bovendien nog eens snelle en trage (vrijkomende) suikers !!) voor de explosieve en kortere verbranding .Waarom denk je word de tabletten druivesuiker gebruikt in duursport als je een dip hebt ? Omdat dit meteen de bloedbaan in gaat en energie levert

Dan mag je een kilo vet slurpen maar je gaat geen meter meer lopen hoor !! Suikers zijn véél sneller als energie omte zetten maar zijn ook sneller uitgeput .Zit je met een tekort aan suikers dan ga je door je knieen ONherroepelijk, eer je vet voorraad op is duurt een stuk langer
> Begeleide duurloop is niet effectief om af te vallen omdat mensen met
> gewichtsproblemen overal krijgen te horen dat ze "vetarm" moeten eten,
Das eind jaren 80 waar jij nog van spreekt

.Heb je nog verzadigde en onverzadige vetten BIG DIFFERENCE;
Raadpleeg een fysische arts /sportarts / Lic Fysische /Trainers van mensen die sport prestaties moeten leveren enz...