Marlies Sanders schreef op zaterdag 9 januari 2010, 13:58:
> Nu vond ik dat ook al interessant en heb ook ff naar de
> voedingscalculator gekeken...maar ik kan nergens de suiker
> terugvinden of sorry; ik weet niet hoe dat in latijn heet?
Het belangrijkste is de VEP, dat is de energie die opneembaar is voor paarden. Daar zit de suiker dus al als het ware in verwerkt. "Suikerpercentage" vind ik een nogal vage term, sommigen bedoelen daar eigenlijk "koolhydraten" mee, waarin ook het zeltmeelgehalte in is opgenomen.
> Kan dat werkelijk ? dat 1/8 deel van hooi uit suiker bestaat?
> Heb wel eens van rietsuiker gehoord, zou wel eens hooisuiker
> willen proeven dan...
Het lijkt mij ook nogal hoog. Wellicht is het alles aan koolhydraten bij elkaar?
Kan iemand eens zo'n GD analyse/advies inscannen? Kan ik even bekijken hoe die analyse in elkaar zit.
Frans
"If your only tool is a hammer, you tend to see every problem as a nail."