InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
70 berichten
Pagina 3½ van 5
Je leest nu onderwerp "Kosten baal hooi"
Volg datum > Datum: zaterdag 6 december 2008, 10:536-12-08 10:53 Nr:151358
Volg auteur > Van: caira Opwaarderen Re:151323
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Kosten baal hooi Structuur
caira
Schoorl
Nederland

Jarig op 11-9

62 berichten
sinds 19-11-2008
Mariss schreef op vrijdag 5 december 2008, 18:40:

> Martina, mijn paard kan idd juist wel gewoon hooi verdragen en
> absoluut geen voordroog ( hoe droog het ook is ).
>
> Wijn wordt gemaakt dmv fermentatie. En precies naar een heel
> wijnfeest ruikt het voordroog ( dat 4 dagen heeft liggen drogen
> voordat het gepakt werd ) als het uit het plastic komt. Dus
> kennelijk heeft het ondertussen dan wel gefermenteerd ....?!
>
> joop schreef op vrijdag 5 december 2008, 18:10:

kuil mag absoluut NIET naar alcohol ruiken, dan heb je of behoorlijk verkeerd gewas ( verkeerde bemesting, gestresst gras, niet goed geschud) of verkeerd verpakt kuil gehad. Onze kuil ruikt zoet en kruidenachtig.
Volg datum > Datum: zaterdag 6 december 2008, 15:146-12-08 15:14 Nr:151377
Volg auteur > Van: Martina Opwaarderen Re:151354
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Kosten baal hooi Structuur

Martina
Hocheifel
Duitsland

Jarig op 16-11

2894 berichten
sinds 30-7-2007
joop schreef op zaterdag 6 december 2008, 10:16:

> Koen Theys schreef op vrijdag 5 december 2008, 19:11:
>
>> Mariss schreef op vrijdag 5 december 2008, 18:40:

>> steeds 30 liter water zit.
>> Klaar voor fermentatie dus.
>
> mits de zuurstof is opgebruikt.
Jep, indied indied, de zuurstof is na verloop van tijd gewoon op. Je moet die pakken ook een tijd laten liggen voor ze klaar zijn hè...
Volg datum > Datum: zaterdag 6 december 2008, 15:476-12-08 15:47 Nr:151380
Volg auteur > Van: caira Opwaarderen Re:151377
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Kosten baal hooi Structuur
caira
Schoorl
Nederland

Jarig op 11-9

62 berichten
sinds 19-11-2008
Martina schreef op zaterdag 6 december 2008, 15:14:

> joop schreef op zaterdag 6 december 2008, 10:16:
>
>> Koen Theys schreef op vrijdag 5 december 2008, 19:11:

>> mits de zuurstof is opgebruikt.
> Jep, indied indied, de zuurstof is na verloop van tijd gewoon
> op. Je moet die pakken ook een tijd laten liggen voor ze klaar
> zijn hè...

minimaal 6-8 weken
Je leest nu onderwerp "Kosten baal hooi"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
70 berichten
Pagina 3½ van 5
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact