Cursussen Overzicht van onze cursussen Natuurlijk Bekappen

Cursusagenda
Cursusagenda - Schrijf hier in voor een cursus › Actueel › Cursusagenda
Alle cursussen Natuurlijk Bekappen overzichtelijk op een rij, met het actuele aantal cursusplaatsen dat nog beschikbaar is.
Basiscursus Natuurlijk Bekappen
Basiscursus Natuurlijk Bekappen - Leer verantwoord zelf bekappen › Aanpak › Door wie › Basiscursus Natuurlijk Bekappen
Natuurlijk bekappen is iets wat bij uitstek geschikt is om zelf te doen. Het is zelfs het beste om dit zelf te doen, omdat het bij Natuurlijk Bekappen belangrijk is dat de hoeven regelmatig worden bijgehouden. Paard Natuurlijk geeft inmiddels ruim 10 jaar de cursus Natuurlijk Bekappen en weet als geen ander hoe je het beste de kennis kunt doorgeven.
Herhaling Natuurlijk Bekappen
Herhaling Natuurlijk Bekappen - Haal je kennis op met de herhalingscursus Natuurlijk Bekappen › Actueel › Cursussen › Herhaling Natuurlijk Bekappen
De herhalingscursus is bedoeld voor mensen die ooit al een cursus Natuurlijk Bekappen hebben gevolgd, maar hun kennis willen uitbreiden of de stof nog eens willen ophalen.
Vervolgcursus met eigen paard
Vervolgcursus met eigen paard - overal in Nederland & Belgie; meld je locatie aan! › Actueel › Cursussen › Vervolgcursus met eigen paard
Heb je de basiscursus gevolgd en wil je graag extra verdieping en hulp met je eigen paard, dan kun je je inschrijven voor deze vervolgcursus. Kijk in de agenda wanneer er een bij jou in de buurt wordt gegeven of meld je eigen locatie aan en doe zelf gratis mee!
Samen op cursus - Samen op cursus is gezellig en voordelig › Actueel › Cursussen › Samen op cursus
We krijgen veel mensen op cursus die samen met een gezinslid komen. Gezellig, en ook heel begrijpelijk. Twee zien meer dan één, je hebt dan thuis een volwaardige overlegpartner, en je kan de werkzaamheden verdelen. Omdat jullie samen maar één multimedia-pakket nodig hebben kunnen we jullie ook nog een korting verlenen.
contact