Contact-gegevens

Contact-gegevens

Postadres

Postadres

Paard Natuurlijk
Regattaweg 88
9731NA  Groningen
Nederland

Zakelijke gegevens

Zakelijke gegevens

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 04076801 (Drenthe, Emmen)
BTW nr. NL8142.88.741.B01

Bankgegevens

Bankgegevens

Triodosbank IBAN NL53TRIO0198360398 (BIC/SWIFT TRIONL2U)
Paard Natuurlijk
Regattaweg 88
9731NA
Nederland

We hebben geen Belgische bankrekening meer omdat er tegenwoordig voor alle betalingen gebruik wordt gemaakt van de IBAN en hierdoor het nut van een Belgische rekening is vervallen.

E-mail

E-mail

Om de vele mailtjes die we dagelijks krijgen doeltreffender te kunnen beantwoorden verzoeken we je rekening te houden met het volgende:

Vragen over bestellingen
Als je vragen hebt over je bestelling dan verzoeken wij je gebruik te maken van de pagina Mijn bestelling. De kans is groot dat je daar vanzelf al een antwoord vindt over je bestelling, zoals de datum waarop een en ander is verzonden, maar mocht je toch nog een vraag willen stellen dan kun je dat ook het beste daar doen. Wij hebben dan namelijk ook direct alle gegevens over je bestelling bij de hand en dat voorkomt tijdrovend heen-en-weer gemail. De correspondentie blijft bovendien aan je bestelling gekoppeld zodat we bij eventuele nazendingen of vervolgvragen altijd de juiste correspondentie bij de hand hebben. Vragen die via Mijn bestelling bij ons binnenkomen worden door ons als eerste behandeld. Mail je ons op deze manier en heb je geen antwoord/reactie gekregen binnen een werkdag? Dan is de kans heel erg groot dat de mail niet bij ons is aangekomen. Dat gebeurt echter alleen als je een "reply" stuurt vanuit je eigen mailbox, om te voorkomen dat het misgaat, klik op de link die is gezonden na het plaatsen van de bestelling en schrijf het bericht altijd in het correspondentievenste in de webwinkel zelf.
Vragen over paarden
Als je een specifieke vraag hebt is de kans groot is dat een dergelijke vraag al eens eerder aan ons is gesteld. Om te voorkomen dat we steeds weer dezelfde vragen moeten beantwoorden hebben we op de website het forum opgericht. Via de zoek-functie kun je kijken of de vraag al eerder is gesteld. Meestal is dat het geval, maar mocht je echt een unieke vraag hebben dan is het eveneens nuttig om van het forum gebruik te maken: De kans is dan groot dat andere deelnemers van het forum een antwoord geven: Je krijgt dan snel een antwoord en de kans is groot dat je meerdere antwoorden krijgt, antwoorden vanuit verschillende gezichtspunten. Er zijn op het forum vast wel mensen die veel weten van het onderwerp waarover je een vraag hebt of die ervaring hebben met het onderwerp. En last-but-not-least: Als wij zelf antwoord geven op het forum dan helpen we niet alleen jou maar ook de anderen die het forum lezen! Het forum vind je hier.
Vragen over de website
Regelmatig krijgen we vragen als "kun je op jullie website een link plaatsen naar onze website?". We hebben de website echter bijzonder interactief ingericht: Al dit soort dingen kun je zelf doen op de pagina Natuurlijk Interactief. Wij gaan dat dus niet voor je doen. Wel kun je ons uiteraard vragen stellen over de website als je niet weet hoe iets werkt. Maar ook hier geldt het verzoek: bekijk alsjeblieft eerst even de help- of zoek-functie.
Persoonlijke E-mail
Als je ons iets wilt vragen mag je ons een mailtje sturen, maar bedenk dat wij het druk hebben en dagelijks veel e-mailtjes krijgen. Sorry, maar door de enorme hoeveelheid mail die wij te verwerken krijgen kunnen we helaas niet meer op iedere vraag ingaan. Zorg er in ieder geval voor dat je een onderwerp invult waaruit de strekking van het mailtje duidelijk zichtbaar is. We krijgen helaas veel ongewenste reclame, en berichten met een onduidelijk onderwerp openen we dan ook niet meer. We hopen op je begrip dat antwoorden op e-mail enige tijd op zich kunnen laten wachten.

Ons e-mail adres is:
www.hoefnatuurlijk.nl

Teller