InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
352 berichten
Pagina 1½ van 24
Je leest nu alle berichten van "Collane"
Volg datum > Datum: woensdag 15 december 2004, 10:3315-12-04 10:33 Nr:19084
Volg auteur > Van: Collane Opwaarderen Re:19081
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: hoe zat dat ook alweer met mok? Structuur
Collane
Nederland


352 berichten
sinds 25-11-2004
Marianne schreef op woensdag, 15 december 2004, 9:42:

>
> Er is hier de laatste tijd al veel gokwerk gedaan naar 'de
> juiste voeding' ... en wat krachtvoer betreft is er zelfs al de

> op de wei loopt) heeft wellicht voldoende aan gras en hooi, een
> paard dat lichte tot matige arbeid verricht niet! Een paard dat
> zware arbeid verricht ( galoptraining, springen etc) heeft
> daarbovenop nog meer aanvulling nodig.

> Marianne

Ik snap dat je het met de term junkfood niet eens kan zijn, omdat bix toch net even wat meer voedingsstoffen bevatten dan gemiddeld eten bij een cafetaria.
Maar vind jij dat bix, natuurlijke voeding, zoals mais granen etc. kan vervangen?
Vind jij ook niet dat onverhit en niet geƫxpandeerd voer beter is? Dus het pure nature? Wat ook nog eens beter is voor het gebit. Ik ben ook van mening dat een paard in zware training iets extra's nodig heeft.Maar ben ook van mening dat ie het dan beter doet op "pure voeding", zonder balast stoffen. het kost voor het dier dan weer extra energie om daar vanaf te komen, toch?

Groetjes collane
Volg datum > Datum: woensdag 15 december 2004, 13:4915-12-04 13:49 Nr:19096
Volg auteur > Van: Collane Opwaarderen Re:19092
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: opkalefateren paard Structuur
Collane
Nederland


352 berichten
sinds 25-11-2004
Esther schreef op woensdag, 15 december 2004, 12:34:
Je leest nu alle berichten van "Collane"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
352 berichten
Pagina 1½ van 24
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact