Jantine Leeflang Venhuizen (bij Enkhuizen)

! Op alle cursuslocaties van Paard Natuurlijk worden dezelfde cursussen gegeven. De opbouw en presentatie is overal gelijk. Er gelden dezelfde prijzen, je krijgt dezelfde cursusmaterialen, en de kwaliteit is eveneens uniform. Het enige wat verschilt is de geografische ligging en de mensen die de cursus leiden.
image

Informatie over de locatie

De locatie Venhuizen (vlakbij Enkhuizen) is de Noordwestelijke locatie van Paard Natuurlijk.

Faciliteiten

De cursus in Venhuizen wordt gegeven op een ruime boerderij, voorzien van moderne multimedia apparatuur.

Ligging

Jantine en Rein
Jantine en Rein

Venhuizen ligt in Noord-Holland, Vlakbij Enkhuizen. Venhuizen is zeer goed bereikbaar vanuit vele plaatsen uit het land (half uur vanaf Lelystad, drie kwartier vanaf Amsterdam, uur vanaf Zwolle, vijf kwartier vanaf Leeuwarden). Het is bovendien goed te bereiken met het openbaar vervoer.

De cursusleiders

De cursus wordt gegeven door Jantine Leeflang en Rein Duijts. Jantine (1979) studeerde analytische chemie en is momenteel werkzaam als docent natuur- en scheikunde, ze zit sinds haar tiende in de paardenwereld. Jantine begon in 2004 met natuurlijk bekappen en heeft sindsdien vele paarden succesvol van hoefijzers gehaald en op net bekapte natuurlijke hoeven gezet en ze heeft door middel van het geven van deze cursus al vele paardeneigenaren geleerd hoe zij zelf de hoeven van hun paard bij kunnen houden. Ze is tevens freelance journalist geweest voor diverse paardenbladen. Rein is natuurkundig ingenieur en was docent wiskunde. Zijn paarden heeft hij al meer dan 30 jaar buiten gehuisvest zonder stal. Rein rijdt endurance sinds 1992 en heeft meer dan 3000 goedgekeurde kilometers op zijn naam staan.

Dit is de website van Jantine en Rein: Paardencentrum Arabesk

Wil je de cursus bij Rein en Jantine volgen en woon je niet in de buurt of vind je het gewoon leuk om er een weekendje weg van te maken? Dan is deze overnachtingsplek een goede optie: Restinn Hotel Huisje. Neem contact op met Jantine voor een speciale prijs voor jou als cursist.

Aanmelden

Via onze interactieve agenda kun je bekijken welke cursusdata en -locaties beschikbaar zijn en je online aanmelden.

Agenda
contact